Cărți, seriale și alte lucruri faine | Favoritele anului 2015

M-am gândit să fac o postare separată despre chestii ce mi-au plăcut în 2015 și nu intră în categoria beauty. În caz că pe acelea nu le-ați văzut încă le găsiți aici. Azi o să vorbim despre cărți, bijuterii, seriale/filme și m-am gândit să includ și video-urile mele preferate de pe YouTube. Let`s start!

Cărți

Cred că aș putea să vorbesc non-stop despre cărți și produse de machiaj. Pe bune. A, și sunt genul ăla de persoană care are tot timpul cel puțin o carte în geantă. Niciodată nu știi când ai puțin timp liber și ai chef să citești. Am I right? Eu v-am mai vorbit vouă despre aceste două cărți pe blog. Adevărul e că în 2015 nu prea am avut timp să citesc atât cât mi-aș fi dorit, dar în 2016 am de gând să schimb asta. Pe amândouă le găsiți la cei de la Okian.
The Rosie Project e carte mai diferită, nu e clasică poveste de dragoste girl meets boy - ieeeei - love. Nu vreau să vă zic prea multe, vreau să vă las pe voi să descoperiți povestea, daaar dacă totuși vreți mai multe detalii și câteva citate, am mai scris despre ea aici.
#GIRLBOSS e cartea care m-a făcut să mă apuc serios de blogging. Înainte să o citesc postam un articol azi, unul peste 3 luni și încă unul peste jumătate de an, dar după ce am terminat-o am început să scriu cât de cât regulat și mi-am dat seama cât de mult îmi place să postez pe blog și să pregătesc fiecare articol. Din nou, mai multe despre carte găsiți aici, unde v-am mai povestit despre ea.

Bijuterii


Să o luăm de la stânga spre dreapta:
Nu prea port eu în ultima perioadă cercei mari, dar ăștia îmi plac pentru că sunt genul ăla de cuff earrings. De obicei port doar unul, iar în cealaltă ureche port un cercel mic tot cu o piatră ca a acestora. Aceștia sunt luați de la Avon.
Ultimele două perechi sunt genul de cercei pe care îi port în fiecare zi. Cei cu piatra mov sunt de la Koton, iar ultima pereche e dintr-un set de la Avon.

Seriale/filme


Dacă îmi citiți blogul mai de la începuturi știți că am o mică/mare obsesie cu serialele așa că nu se putea să nu includ și preferatele mele din 2015 în această postare. Quantico și Blindspot le-am descoperit anul și îmi plac la nebunie, iar Anatomia lui Grey e all time favorite. Îmi amintesc că acum mulți, mulți ani vară-mea se uita la serial. Eu eram prea mică să înțeleg mare lucru, dar de vreo 6 ani mă uit la fiecare episod și primele 7-8 sezoane cred că le-am văzut de vreo 4 ori and I am not kidding!
Nu sunt genul ăla de persoană care plânge la filme sau seriale (excludem Anatomia lui Grey, mai ales ultimele 2 sezoane și cel cu Lexie si Marc), dar The Age of Adaline a reușit performanță de a mă face să plâng. Super bun filmul, chiar vă recomand să vă uitați.
La Boyhood mi s-a părut foarte interesant că s-a filmat pe parcursul a 12 ani și că putem vedea cum crește personajul principal. Îmi place foarte mult că se vede și cum s-a dezvoltat tehnologia de-a lungul timpului și aici vorbesc despre calitatea imaginilor la începutul filmului și la sfârșit. 

YouTube

Tot ce știu despre machiaj am învățat și încă învăț de pe YouTube. Așa că petrec destul de mult timp vizionând filmulețe și pentru 2015 am ales 3 favorite. Nu am ales 3 tutoriale, ci niște video-uri mai speciale, zic eu, care îți induc o anumită stare sau care te fac să te gândești la diverse lucruri mici care îți schimbă instant starea de spirit.


Sper că v-a plăcut această postare și sper că nu m-am întins prea mult. Cred că aș fi putut să fac câte o postare separată pentru fiecare categorie. Dacă vreți să dezvolt un anumit subiect sau dacă aveți recomandări le puteți lăsa în căsuța de comentarii. Chiar sunt curioasă! 
Comments

 1. O sa caut si eu cartea Girlboss, nu mi-ar strica putina motivatie.

  ReplyDelete
 2. Biografiile sau cărțile de self development sunt preferatele mele. Acum citesc biografia lui Steve Jobs. Sper să mai scrii despre cărți.:)

  ReplyDelete
 3. i just follow your blog <3
  www.beautyisallaround6.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts