Review&Swatches | Viseart 04 Dark Mattes

Azi vin cu primul review din 2016. Viseart sunt cunoscuți pentru fardurile lor super pigmentate, iar dacă petreceți timp urmărind videouri de beauty pe YouTube, cu siguranță ați auzit măcar o dată de paleta 01 Neutral Mattes. Mie mi-a atras atenția mai mult 04 Dark Mattes, așa că astăzi o să vorbim despre ea, cu bune și cu rele. Conține 12 farduri și o puteți găsi pe Beautylish.

Mi-a plăcut:
- toate fardurile sunt extrem de pigmentate
- se pot realiza o varietate mare de look-uri
- se blenduiesc foarte ușor
- textura fardurilor este una foarte fină
- nu sunt deloc prăfoase
- rezistă mult timp pe pleoape și fără primer (ținând cont că dacă nu folosesc primer, fardurile obișnuiesc să mi se strângă în pliu după jumătate de ora, iar acestea au început să se strângă după vreo 4-5 ore)

*swatch-urile sunt făcute fără primer

Nu mi-a plăcut:
- cele 2 farduri albastre sunt puțin cam asemănătoare
- prețul, costă 80$ (aproximativ 330 lei)

În concluzie nu pot să vă zic nici să o achiziționați pentru că nu puteți trăi fără ea, dar nu pot să spun nici că e cel rău lucru în care am pus pensula, ba din contră. Pot sa spun că sunt cele mai pigmentate farduri pe care le-am încercat și dacă sunteți beauty addict atunci își merită investiția. Trebuie să recunosc, mie îmi place foarte, foarte mult și îmi cam face cu ochiul și 01 Neutral Mattes.

Voi ce palete ați mai încercat?


Comments

 1. Arata foarte fain, dar e scumpa tare! Tot pe Sleek as merge, au si acolo cateva palete mate si sunt foarte pigmentate, desi imi par un pic prafoase.
  Sa o folosesti cu drag si la maximmmm, e obligatoriu de acum, la cat a costat :P

  ReplyDelete
 2. is tare faine culorile <3 I mean, verdele si portocaliul ala is dementiale <3

  ReplyDelete
 3. Arata super chiar și fără primer. Pupici!

  ReplyDelete
 4. Am auzit si eu de ea, brandul asta a inceput sa fie preferat de multe fete :D primul poza de swatch contine culorile care imi plac mult si le-as purta in mod obisnit. Am vazut o paleta de la Viseart la o fata parca la 150 , si tot mi s-a parut scumpa :))) te pup :*

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts