The Winterlicious TAG

Vin puțin cam târziu cu tag-ul ăsta, dar am impresia că abia în ultima săptămână a venit iarna şi pe la noi. Am primit leapşa de la Teodora şi conținea şi câteva întrebări legate de Crăciun. Pe acelea nu le-am inclus pentru că m-am gândit că a trecut Crăciunul şi nu mai sunt chiar aşa de relevante, dar dacă vreți să răspund şi la acele întrebări se rezolvă, doar spuneți-mi în comentarii.
1. Oja preferată pentru iarnă?
Îmi plac foarte mult ojele burgundy, negre, maro. Cam asta port indiferent de anotimp.

2. Produs de buze preferat?
Balsam de buze. Neapărat. Iarna am buzele super uscate şi am nevoie neapărat de un balsam. Acum îl pe cel de la Neutrogena şi sunt foarte mulțumită de el.


3. Miros/lumânare preferată iarnă?
Nu pot să zic că am o lumânare preferată de iarna. În schimb îmi place mult mirosul de brad, portocale şi senzația aia de aer proaspăt fix după ce ninge.

4. Băutura preferată iarna?
Ceaiul. Iarna asta am preferat rooibosul cu portocale de la Lidl şi pe cel cu migdale de Cărtureşti.

5. Cel mai purtat accesoriu pentru iarnă?
Îmi plac tare mult căciulile. Acum ceva timp mi-am luat una de la Jumbo şi am purtat-o într-una.6. Cea mai purtată piesă de îmbrăcăminte pentru iarnă?
Acum doi ani mi-am luat o geacă de iarnă din C&A şi încă arată perfect. Are o glugă destul de mare, cu puțină blăniță pe margine, multe buzunare şi la bază are un elastic lat, numa bun să nu intre frigul :)).


Cam asta a fost pentru azi! Ne vedem săptămâna viitoare cu un nou review :) !


Comments

  1. Am si eu o geaca preferata, nu-mi mai vine sa ies din ea. Nu simt nici frigul frigului prin ea. Tot asa, de 2 ani o am. Si apropo.. mirosul ala fix dupa ce ninge mi se pare super!

    ReplyDelete
  2. Eu nu suport căciulile :)) mă mănâncă capul de la ele îngrozitor :)) si am și eu noua mea fâșoasã care este prima geacă surprinzător de călduroasã :* Te pup:*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts