WONDERSPA | Miresme frantuzesti

*La sfârșitul lunii martie am avut ocazia să aflu mai multe despre Wonderspa și în sfârșit am apucat să îmi adun gândurile și să vă povestesc și vouă. Primul lucru pe care trebuie să îl știți despre Wonderspa este că toate produsele comercializate pe site sunt produse în Franța. Într-adevăr, prețul produselor este mai mare, însă gândindu-ne la raportul calitate-preț eu zic că își merită fiecare cent.Pe site găsim câteva brand-uri pentru care Wonderspa este distribuitor exclusiv în România (Galeo, Blancreme, Odyssee des Sens și Savonnerie de Bornes) dar și câteva care se găsesc și în alte locuri de prin țară (Fragonard, Molinard, Berdoues, Reminescence).

Acum să vă povestesc puțin și despre produse. Primul lucru care mi-a atras atenția au fost săpunurile vegetale în forma de macarons care au un miros demențial. Ulei de argan de la Fragonard l-am testat la eveniment și pot să spun că imediat mi-a lăsat pielea mai fină. Aș fi foarte curioasă să îl folosesc și pe păr.

Ce produse aș vrea eu să încerc? Păi, cele cu ceai verde și cele cu verbenă au un miros incredibil! Scrub-ul de corp cu ceai verde de la Blancreme am avut ocazia să îl văd la eveniment și pot să vă spun că nu este un scrub foarte grunjos, ci mai degrabă aș putea spune delicat și îmi place mult că e ambalat într-un borcănel de sticlă (btw acum e redus de la 89 lei la 62 lei). Gelul de dus cu verbenă de la Fragonard am avut ocazia să îl testez și e clar un favorit, mirosul persistă pe piele o perioadă îndelungată. Dacă vorbim de parfumuri, White Tubereuse de la Reminiscence mi-a placut incredibil de mult. Am observat că majoritatea parfumurilor care îmi atrag atenția conțin mosc, iar acesta nu face excepție.

Acum, vin și cu o noutate. Din 18 aprilie vor apărea pe site și miniaturi de parfumuri Fragonard. O miniatură va avea 5 ml și prețul va fi de 29 lei.


P.S.: Mulțumesc Romina și Andreea pentru fotografii!

Vouă ce produse v-au atras atenția de pe site-ul Wonderspa? Ce ați vrea să încercați?


Comments

Popular Posts