5 conturi de Instagram pentru pasionatele de makeup #everydayMay

Am Instagram de vreo 2 ani și cred că deja a devenit o aplicație la fel de populară ca si Facebook-ul. Ce e așa de fain la Instagram-ul ăsta? Păi, totul e vizual și într-un fel sau altul te face să gândești mai creativ. Mi se pare aplicația perfectă pentru persoanele pasionate de makeup și de fashion. 

Pentru astăzi am ales 5 conturi de Instagram pe care orice pasionată de makeup ar trebui să le urmărească și care de-a lungul timpului m-au inspirat să creez anumite look-uri. 

A photo posted by Linda Hallberg (@lindahallbergs) on
A photo posted by EMMA PICKLES (@euphoriccreation) on

Sper că v-au inspirat măcar puțin cele 5 conturi de Instagram alese de mine și vă doresc o zi de luni plină de culoare!  Btw, nu uitați că mă puteți găsi și pe Instagram (@ancasblog), Facebook și Snapchat (ancaa.a081).


Comments

 1. Habar n-am de ce nu imi ia comentariile cand scriu la tine decat dupa n incercari si nici macar atunci cum trebuie. Uffffff! On topic: I loooooooove Linda!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uf :( imi pare rau sa aud asta! Pe Linda am descoperit-o acum cativa ani buni, cand inca nu realizam ca makeup-ul poate fi asa o arta <3

   Delete
 2. Pe Linda o știu de pe Pinterest. This reminds me of the good old days când eram efectiv obsedată de machiaj! Îmi place mult look-ul de pe picturresque

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts