Ce mai citim? #everydayMay

Carla - Redheaded Rogue a fcaut o postare în care și-a propus să citească tot ce are necitit prin bibliotecă (Book Challenge) și mi-am dat seama că am și câteva (mai multe) cărți necitite. Inițial plănuiam să mai îmi cumpăr câteva cărți noi, dar m-am hotărât să îmi cumpăr abia după ce le voi termina pe cele care le am deja. Nu sunt foarte multe, dar am câteva care au deja câțiva ani buni de când stau necitite. Sunt convinsă că sunt niște cărți foarte bune, dar tot timpul găsesc ceva nou și nu au mai ajuns la rând. Well, vremea lor a venit. 

După ce voi termina de citit toate cărțile voi face o postare nouă în care o să vă povestesc în câteva rânduri ce impresie mi-a lăsat fiecare carte.
1. The Element (Ken Robinson) - currently reading
2. A Thousand Pieces of You (Claudia Gray)
3. Revenge Wears Prada (Lauren Weisberger)
4. Flacăra Gloriei (Michael Pryor)
5. The Woman in White (Wilkie Collins)
6. Ultimul Templier (Raymond Khoury)
7. Simbolul Pierdut (Dan Brown)

Îmi propun ca în maxim 2 luni să termin de citit cărțile, ținând cont că urmează și sesiunea. Dacă aveți blog vă invit să preluați și voi această postare și chiar sunt curioasă să văd ce cărți mai aveți prin bibliotecă. Dacă nu aveți blog lăsați un comentariu în care să îmi spuneți ce vă propuneți să citiți în următoarea perioada! Byeeee!


Comments

  1. Replies
    1. Da, cel putin in capul meu :)). Acum sper sa am si timpul necesar sa citesc cat mi-am propus :D

      Delete

Post a Comment

Popular Posts