Review | Neutrogena SOS Cleanser #everydayMay

Am o mare problema cu punctele negre și am folosit n chestii cu gândul că voi reuși cumva să scap de ele. Well, nu am scăpat chiar de tot, dar pot să spun că situația s-a îmbunătățit mult. Și totul datorită cleanser-ului de la Neutrogena. Personal, l-aș numi mai degrabă scrub, dar na. Pe ambalaj zice o chestie interesantă, și anume 1 week blackhead-fighting solution. Acum, eu spun că asta depinde și de cât e de gravă problema. Nu aș zice că sunt de acord cu afirmația asta, dar oricum în timp se vede o diferență majoră!Mai sus am spus că e mai degrabă un scrub. De ce? Pentru că are niște particule mici, mici, abrazive care pe mine m-au făcut să am „încredere” în produsul aceasta. Încă un lucru interesant ar fi că poate fi folosit dimineața și seara pe pielea umedă masând tenul ușor timp de 1 minut saaau poate fi folosit ca și mască o dată pe săptămână. 

Nu mi-a plăcut prea mult senzația atunci când am folosit produsul ca și mască. Inițial, mi-a dat o senzație răcoroasă, dar pe măsură ce trecea timpul devenea din ce în ce mai caldă și nu era o senzație plăcută pentru piele. Dar iubesc să îl folosesc ca și cleanser!


Un tub are 100 ml, îl găsiți pe Boots UK și costă 4,89 lire, dar urmăriți ofertele pentru că eu am dat 3,99 lire.

Ce părere aveți despre produsele Neutrogena? Ați încerca acest cleanser? Btw, nu uitați că mă puteți găsi și pe Instagram (@ancasblog), Facebook și Snapchat (ancaa.a081).


Comments

  1. Pare interesant produsul. xoxo
    http://lifestylesem.blogspot.ro

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts