Wishlist de vara #everydayMay

Am revenit după câteva zile și îmi pare rău că nu am postat, dar nu rămân cu restanțe! O să continui cu zilele pierdute în luna iunie, adică voi posta zilnic până în 4 iunie. Pentru azi am pregătit o postare scurtă în care vă arat pe ce am mai pus eu ochii în ultima vreme și aș vrea să își facă locul în colecție, iar mâine vorbim despre cărți.Noile nuanțe Sleek Matte Me. Toate sunt superbe, dar am pus ochii în special pe Bittersweet, Velvet Sliper și Vino Tinto (de la stânga spre dreapta). Le găsiți pe Makeup Shop și costă 29 lei.


Ca să rămân la capitolul buze, 2 nuanțe de la Boys`n Berries mi-au atras atenția (Poison Ivy și Red Sonja de la stânga la dreapta). Sunt niște nuanțe care nu le vezi prea des și am și citit că ar avea o formulă faină. Se găsesc tot pe Makeup Shop și costă 28,95 lei.Prima paletă Naked de la Urban Decay!!!! Ahhh, o vreau de atâta timp și abia aștept să o cumpăr. Pentru fetele din Timișoara!! Atențieeee: am văzut Naked, Naked 2 și Naked Smokey în Sephora din Shopping City!!! Se găsește și pe site-ul Sephora și costă 229 lei.


Bronzer-ul Honey Bronze de la The Body Shop l-am văzut acum ceva timp la Estee Lalonde și sincer, îmi place mult ambalajul și îl cam vreau. Se găsește atât pe site cât și în magazinele fizice și costă 58 lei.

Cam atât deocamdată. Se pare că am o mică obsesie pentru rujurile lichide, dar vreau să încerc cât mai multe formule și chiar mă gândesc să fac o postare în care să vorbim despre cât mai multe rujuri lichide de la diverse brand-uri, dar aștept să adun mai multe.


Comments

  1. Trusa NAKED a folosit-o prietena mea pentru machiajul de la ședința foto cu Amalia. Foate faine sunt!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar! De cand am facut wishlist-ul m-am hotarat ca am nevoie si de Naked Smokey :))

      Delete

Post a Comment

Popular Posts