August 2, 2016

Rougj dermatocosmetice

* De Rougj am dat prima oară pe instagram acum ceva timp dar nu încercasem vreun produs de la ei, iar acum aproximativ o lună mi-au trimis câteva produse spre testare, produse despre care o să vă spun câteva cuvinte astăzi.Ok, în primul rând au gamă destul de largă de produse aș spune eu, de la creme de față și șampoane, până la rimeluri și bronzere la prețuri foarte bune. Până acum nu am avut eu prea mult contact cu dermatocosmeticele, dar chiar am rămas plăcut impresionată de câteva din cele testate. Produsele Rougj se gasesc doar în farmacii, iar pe site-ul rougj.ro găsiți toate farmaciile partenere.Crema de corp a fost o mare surpriză pentru că, în general, cremele de corp și căldura nu se prea înțeleg. Ei bine, crema asta hidratează pielea fără să o lase lipicioasă sau cu o pojghiță uleioasă. Intră rapid în piele și chiar mi se pare crema de corp perfectă pentru zilele călduroase. Prețul ei este de 17,99 lei. 

Rimelul e preferatul meu! Are o perie clasică, nu una de silicon. Ofera super volum, iar eu am avut nevoie doar de un strat pentru a obtine efectul dorit. Îmi place mult și ambalajul; simplu, negru, classy. Ține genele curbate de dimineața până seara, ce ne-am putea dori mai mult de la un rimel? Și costă doar 17,99 lei.Ultimul produs pe care am apucat să îl încerc este crema de față. Dacă aveți un ten normal sau chiar ușor uscat e o crema foarte bună. Intră rapid în piele, din nou, nu lasă o peliculă uleioasă și nu se simte lipicioasă. 

Șamponul și crema de după bronz nu am apucat să le încerc încă, dar am vazut că Lucia a postat un review pentru șampon pe care îl găsiți aici si Romina un review cremei de dupa bronz pe care il gasiti aici.

Sper că v-a plăcut acest articol și sunt curioasă să aud ce tipuri de postări ați vrea să vedeți din partea mea. Lăsați sugestii în comentarii și nu uitați că mă puteți găsi și pe nstagram (@ancasblog), Facebook și Snapchat (ancaa.a081). Btw, duminică vin cu favoritele din ultima perioada so stay tuned!
2 comments:

  1. Ha, eu am inceput cu cealalta, dar imediat ce se termina, intra si asta in teste

    ReplyDelete
  2. Nu am auzit de brand-ul asta pana acum, pare foarte interesant <3 Rimelul imi face cu ochiul daca l-ai tot laudat atata :D :*

    ReplyDelete