Back to school Event #1

De mult tot spun ca scriu despre evenimentul organizat de Lucia si Romina, dar tot a aparut cate ceva. Pentru mine abia acum e back to school, asa ca inca se potriveste tema evenimentului cu perioada in care ma aflu. Incep ultimul an de faculta, so wish me luck! Sa vorbim despre event, totusi. 
Sambata, 10 septembrie blogosfera de beauty din Timisoara si Arad s-a adunat la Vineri 15 sa discute despre produse de beauty, skincare, fotografie, YouTube si muuulte alte treburi. 


De la stanga la dreapta: Casandra, Lorena, Andreea Serban, Verra, eu, Romina, Andreea Papp, Lucia, Simona si Ramona

Ramona a venit cu beaty case-ul si ne-a arat diverse produse PRO si tot ce pot sa spun e ca vreaaau toti pigmentii Cinnecita si Atelier Paris acum! Arata suuuperb! Tot la eveniment am cunoscut-o in sfarsit si pe Casandra, pe care o urmaream pe YT si pe Insta.


Tot ce pot sa spun e ca am adaugat o multime de produse in wishlist, am invatat cateva lucruri noi despre machiajele in tehnica acuarelei si am avut un weekend plin de noi descoperiri, asta datorita sponsorilor evenimentului carora le multumesc mult pentru produsele oferite!

De asemenea, daca vreti sa vedeti vreun review pentru un anumit produs din fotografia de mai jos, lasati-mi un comentariu si se rezolva. 


Sponsori: Bioten, Melkior - cosmetice profesionale, Ziaja, BIODERMA, Complex Apicol Veceslav Harnaj, Solaris -Belsug din naturaBtw, nu uitati ca ma puteti gasi si pe YouTube (unde voi posta in fiecare joi cate un tutorial de makeup), pe instagram (@ancasblog), Facebook și Snapchat (ancaa.a081) și pentru orice întrebări sugestii etc. îmi puteți trimite mail pe ancasblog@gmail.com. See you next time!Comments

  1. Looks like you had a lot of fun :D Sper ca next time sa fiu si eu cu voi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. We had! Sper si eu sa ne vedem cat de curand la un event asa fain :D

      Delete

Post a Comment

Popular Posts